| HARTA SITE-ULUI | CONTACT | 
          Cine, ce, cât...
          Deontologia Inoventis
          Consultanță
          Cursuri şi seminarii
          Media
          Parteneri
          Cunoaștere
 
 
 

  
 
 home Parteneri
Program pentru companii tinere

Puteți deveni partener Inoventis prin participarea la programul pentru companii tinere. Prin acest program furnizăm consultanță de management și marketing unui număr limitat de companii recent lansate sau în curs de lansare. Un avantaj important prin participarea la acest program este că nu veți plăti serviciile pe care le vom furniza. Acceptăm produse / servicii utile pe care ni le puteți oferi în contrapartidă, pentru că știm cât de importanți (și greu de obținut) sunt banii pentru orice afacere la început de drum. >> detaliiInoventis Software SRL este partener strategic al Inoventis SRL. Acordul încheiat între cele două companii prevede în principal colaborarea la dezvoltarea și administrarea portalului Siguranta.ro. Puteți afla informații suplimentare despre Inoventis Software SRL la www.inoventis.biz.

Byblos SRL ne pune la dispoziție cărți necesare domeniului nostru de activitate. Partenerul nostru oferă, pe bază de comandă sau din stoc, apariții editoriale din străinătate (SUA, Marea Britanie etc.) pentru afaceri, IT, medicină ș.a.
Pentru detalii vizitați www.byblos.ro.

Berlucci SRL colaborează cu noi pentru dezvoltarea și promovarea portalului Siguranta.ro. (www.berlucci.ro)


Indaco Systems susține secțiunea de legislație de pe portalul Siguranta.ro, oferindu-ne acces la baza de date LegeNet. (www.indaco.ro)
Asigura.ro este site partener al portalului Siguranta.ro. (www.asigura.ro)

Copyright © 2001-2009 Inoventis SRL.
Toate drepturile rezervate