| HARTA SITE-ULUI | CONTACT | 
          Cine, ce, cât...
          Deontologia Inoventis
          Consultanță
          Cursuri şi seminarii
          Media
          Parteneri
          Cunoaștere
 
 
 

  
 
 home Media
Portalul Siguranta.ro este menţionat într-o publicaţie electronică a Departamentului Comerţului al SUA, ca fiind principala sursă românească de informaţii dedicate controlului riscurilor. Documentul se adresează investitorilor americani care doresc să facă afaceri în ţara noastră. Puteţi descărca documentul în format PDF de aici.


Portalul Siguranta.ro a fost menţionat în cartea "Adrese de Internet - 6200 de site-uri utile", editată de editura Cartea de Buzunar.


Inoventis este menționată în revista BIZ nr. 106 (14 - 26 iunie 2005) în articolul Ce pot face "pesimiștii profesioniști". Materialul este o introducere în managementul riscurilor, iar în cuprinsul său este citat Alexandru Iacob, managerul companiei noastre.


Portalul Siguranta.ro a fost menționat din nou în ediția 2004-2005 a Ghidului web editat de Humanitas. Puteți cumpăra cartea de aici.


Portalul Siguranta.ro a fost prezentat în revista de afaceri BIZ nr. 73 (30.09-13.10.2003) la rubrica Internet (pag. 45). O știre despre același portal apare și în portalul Bizcity (www.bizcity.ro).


În numărul 18/2003 (30 august), revista TV Satelit menționează portalul Siguranta.ro la rubrica Internet.
Copyright © 2001-2009 Inoventis SRL.
Toate drepturile rezervate