| HARTA SITE-ULUI | CONTACT | 
          Cine, ce, cât...
          Deontologia Inoventis
          Consultanță
          Cursuri şi seminarii
          Media
          Parteneri
          Cunoaștere
 
 
 

  
 
 home Deontologia Inoventis

Relația cu clienții este esențială, astfel încât codul deontologic este vital pentru ambele părți: client și consultant. Când veți colabora cu noi, veți sesiza efectul benefic al acestuia.

Iată deontologia Inoventis în materie de consultanță:

Prin tot ceea ce facem urmărim ameliorarea situației clientului.

Compania Inoventis SRL își va angaja toate competențele și resursele disponibile pentru a oferi clientului servicii de cea mai înaltă calitate, cel puțin la nivelul standardelor profesionale în domeniu.

Când experiența sau competențele noastre sunt depășite de problemele cu care ne confruntăm, apelăm la ajutorul unor experți (organizații sau persoane individuale) cu care colaborăm pentru buna îndeplinire a actului de consultanță.

Activitățile de consultanță se desfășoară doar pe baza unui contract care cuprinde aspectele convenite de comun acord cu clientul: obiectivele specifice, modul de măsurare a acestora și valoarea pe care o furnizează serviciul nostru.

Vom trata toate informațiile referitoare la client drept confidențiale, pentru o perioadă nelimitată. Nu vom vinde sau oferi aceste informații terților.

Inoventis nu va folosi, direct sau indirect, ideile de afaceri originale ale clientului pentru uzul propriu sau în folosul terților. Acest lucru este valabil atât în timpul derulării contractului, cât și după finalizarea acestuia.

Inoventis SRL nu va face investiții financiare în afacerile clientului în perioada de derulare a procesului de consultanță și nici nu-i va oferi acestuia împrumuturi. De asemenea, nu vom intra în alte relații de afaceri cu clientul, în afara celor prevăzute în contract.

Inoventis nu se va angaja în nici un fel de acțiuni care să reprezinte un conflict de interese cu afacerile clientului, pe întreaga perioadă de derulare a procesului de consultanță.

Vă vom informa asupra schimbărilor relevante care intervin la Inoventis SRL pe parcursul derulării proiectelor. Ne referim la modificări de proprietate, domeniu de activitate, date de contact sau altele care s-ar putea răsfrânge asupra colaborării noastre.

Ne tratăm clienții în mod egal, fără a face deosebire de origine etnică sau rasială, credință sau sex.

recomandă acest site | tipărește pagina
Copyright © 2001-2009 Inoventis SRL.
Toate drepturile rezervate