| HARTA SITE-ULUI | CONTACT | 
          Cine, ce, cât...
          Deontologia Inoventis
          Consultanță
          Cursuri şi seminarii
          Media
          Parteneri
          Cunoaștere
 
 
 

  
 
 home Cursuri şi seminarii
Training: managementul riscurilor


Creşterea concurenţei, evoluţia tehnologică şi capriciile naturii sunt câteva dintre cauzele care produc tot mai multe pierderi şi falimente în rândul IMM-urilor. Pentru o privire mai cuprinzătoare asupra riscurilor care se prefigurează în anii următori, vă recomandăm să citiţi articolul Ce aduce ziua de mâine.

Singura modalitate de a supravieţui şi de a prospera în condiţii de risc este managementul riscurilor. Acesta conferă avantaje competitive doar în măsura în care este înţeles şi practicat sistematic de către întregul personal, de la director la cel din urmă angajat.

Inoventis oferă instruiri prin care companiile mici şi mijlocii pot obţine beneficii, rezervate, de regulă, numai marilor firme. Scopul instruirii este conştientizarea de către angajaţi a riscurilor la care este expusă compania dumneavoastră, înţelegerea ameninţărilor şi modalităţile de contracarare a lor şi creşterea capacităţii angajaţilor de a propune soluţii preventive. Instruirea este personalizată în conformitate cu profilul de risc al companiei dumneavoastră.

Iată beneficiile pe care le poate obţine compania dumneavoastră ca urmare a iniţierii angajaţilor în managementul riscurilor:
 • Angajaţii vor conştientiza ameninţările la adresa companiei şi la adresa lor, ceea ce va duce la o atitudine îmbunătăţită faţă de riscuri.
 • Veţi putea implementa imediat o modalitate de control al riscurilor cu ajutorul căreia să controlaţi în mod eficient riscurile, ceea ce va duce la rezultate financiare mai bune.
 • Creşte nivelul de motivare a angajaţilor, deoarece activităţile de instruire şi dezvoltare personală reprezintă unul dintre factorii care îi stimulează pe angajaţi într-o măsură amplă.

  Instruirea se adresează angajaţilor de la toate nivelurile, de la managementul de vârf al companiei până la angajaţii care se află în prima linie.

  Tematica trainingului
  1. Ce este managementul riscurilor;
  2. Clasificarea riscurilor, cu accent pe riscurile specifice companiei dumneavoastră;
  3. Prezentarea riscurilor majore din mediul extern;
  4. Capcane în analiza riscurilor;
  5. Explicarea modalităţilor de identificare, măsurare şi reducere a riscurilor.

  Întregul seminar apelează la studii de caz bazate pe situaţii reale şi la activităţi interactive: activităţi de grup, teste ş.a.

  Aici puteţi afla condiţiile de desfăşurare a seminariilor (durată, preţuri etc.). Pentru a solicita susţinerea unui seminar cu angajaţii companiei dumneavoastră, luaţi legătura cu noi la telefon 0233.227.174 sau e-mail office@inoventis.ro.

 • Copyright © 2001-2009 Inoventis SRL.
  Toate drepturile rezervate