| HARTA SITE-ULUI | CONTACT | 
          Cine, ce, cât...
          Deontologia Inoventis
          Consultanță
          Cursuri şi seminarii
          Media
          Parteneri
          Cunoaștere
 
 
 

  
 
 home Cine, ce, cât...
Cine este Inoventis?
Care este misiunea Inoventis?
Ce servicii oferă Inoventis?
Cât de scumpe sunt serviciile Inoventis?
Ce beneficii am dacă apelez la serviciile Inoventis?
Ce proiecte deosebite a dezvoltat Inoventis?
Este posibil să fac parte din echipa Inoventis?

Cine este Inoventis?
Compania a fost fondată în 2001 și are capital românesc, integral privat.

Care este misiunea Inoventis?
Să ajute organizațiile să devină performante în noul mediu de afaceri bazat pe cunoaștere și în care riscurile sunt omniprezente.

Ce servicii oferă Inoventis?
Consultanța de afaceri este principala noastră activitate. Pentru a vă putea ajuta, trebuie să descoperim care sunt problemele cu care se confruntă organizația și să identificăm cauzele acestora. Apoi vom căuta soluțiile potrivite și vă vom asista la implementare.

O zonă strategică în care avem competențe este prevenirea pierderilor. Merită să vă asumați doar acele riscuri care pot oferi și oportunități promițătoare. Analizăm riscurile cu care se confruntă afacerea dvs. și căutăm cele mai bune soluții pentru diminuarea impactului acestora.

Dezvoltarea unei organizații depinde în mod esențial de exploatarea resurselor de cunoastere și creativitate ale angajaților. Din acest motiv, o componentă importantă a activității noastre o constituie managementul cunoașterii și al inovației. Pentru a avea succes, organizația trebuie să învețe și să se perfecționeze în permanență, iar pentru aceasta are nevoie de un intelect colectiv puternic.

Cât de scumpe sunt serviciile Inoventis?
Totul depinde de complexitatea proiectului pentru care suntem solicitați. Deoarece nu vindem produse standardizate, putem calcula tariful pentru un proiect concret numai dupa ce înțelegem suficient de bine ce necesități aveți și după ce vom cădea de acord asupra obiectivelor care trebuie atinse. În felul acesta, aveți garanția că banii pe care îi veți plăti companiei Inoventis vor fi o investiție, nu o cheltuială.

Ce beneficii am dacă apelez la serviciile Inoventis?
În primul rând, credem în onestitate ca bază a unei relații de afaceri care să aducă satisfacții ambelor părți. Codul deontologic pe care îl aplicăm în relația cu clienții protejează ambele părți pe parcursul colaborării.

Vă furnizăm o soluție individualizată. Nu luăm o soluție "din raft" și o aplicăm tuturor clienților. Dimpotrivă, dezvoltăm o soluție adecvată particularităților dvs. Aceasta înseamnă că tot ceea ce facem pornește de la un diagnostic al situației în care se află organizația client, diagnostic pe baza căruia vom concepe o soluție personalizată. Așa cum nu există două companii identice, nu pot exista nici două soluții identice. Este adevărat că această abordare presupune un timp mai îndelungat și costuri mai ridicate, dar rezultatele sunt fără egal.

Am dezvoltat metode și instrumente eficiente și originale pe care le punem în slujba clienților noștri: liste de control, metode ameliorate de analiză sau tehnici unice de brainstorming. Asupra acestor instrumente deținem toate drepturile intelectuale.

Colaborarea dintre companiile noastre nu se încheie nici după ce obiectivele stabilite au fost atinse, fiindcă veți fi permanent în atenția noastră. Dacă vom afla lucruri de interes pentru dvs. (riscuri, oportunități sau alte informații utile), sau dacă vom avea idei care să vă ajute, nu vom întârzia să vi le aducem la cunoștință.

Suntem informați în mod excepțional. Pentru aceasta am selectat și monitorizăm permanent cele mai bune și mai credibile site-uri web ale planetei dedicate afacerilor și economiei, tehnologiei, prevenirii pierderilor, managementului cunoașterii ș.a.

Ce proiecte deosebite a dezvoltat inoventis?
Cel mai cunoscut proiect al nostru este portalul Siguranta.ro, dedicat soluţiilor de control al riscurilor. De asemenea, am conceput un serviciu unic în România: alerte de risc. Prin acest serviciu, organizaţiile află în timp util ce riscuri le ameninţă şi care sunt măsurile de prevenire a respectivelor riscuri.

În afara acestor proiecte, oferim consultanţă de risc unor companii româneşti - în special IMM-uri - pentru a le ajuta să facă faţă mediului de afaceri care este din ce în ce mai concurenţial şi mai riscant. Aici puteţi vedea ce fel de servicii de consultanţă oferim.

Inoventis oferă traininguri personalizate pentru conştientizarea şi înţelegerea riscurilor în organizaţii. Mai multe detalii despre aceasta aflaţi în secţiunea de cursuri şi seminarii.

Asistăm companiile aflate la început de drum (start-up) să îşi identifice segmentul de piaţă, să-şi pună la punct planul de afaceri, să-şi dezvolte competenţele manageriale, să obţină finanţare, să gestioneze riscurile la care sunt expuse şi să-şi promoveze oferta. Un avantaj important prin participarea la acest program este că cei acceptaţi în programul de consultanţă nu vor plăti serviciile pe care le vom furniza. Acceptăm produse / servicii utile în contrapartidă, pentru că ştim cât de importanţi sunt banii pentru orice afacere la început de drum.

Este posibil să fac parte din echipa Inoventis?
Pentru noi contează în primul rând atitudinea, chiar înaintea aptitudinilor. Sunteți o persoană creativă, cu o minte deschisă? Lucrați cu ușurință în echipă? Sunteți pasionat(ă) de un domeniu care să aibă legătură cu activitățile desfășurate la Inoventis? Aveți o capacitate ridicată de a învăța? Dacă răspunsurile sunt pozitive, atunci există șanse bune să deveniți inoventer. Aici puteți afla ce fel de colaboratori căutăm în prezent.

Copyright © 2001-2009 Inoventis SRL.
Toate drepturile rezervate